Вітренко розповів, чи планує ще раз подаватись на посаду голови «Нафтогазу» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вітренко розповів, чи планує ще раз подаватись на посаду голови «Нафтогазу»

Фондовий ринок
340
Голова правління «Нафтогазу» Юрій Вітренко заявив, що повністю оновлений склад наглядової ради має запрацювати приблизно у листопаді, щоб у нового складу був час до травня обрати нового керівника «Нафтогазу», але у нього «поки інші плани на майбутнє».
Про це він сказав в інтерв’ю «Голосу Америки».
«Цього разу взагалі це питання не стоїть, бо є більш серйозні нагальні питання «Північного потоку-2». Однак, з цього питання є прогрес — нещодавно був у першому читанні прийнятий закон щодо продовження реформи корпоративного управління.
Сподіваємося, найближчим часом буде відкритий конкурс на четвертого члена незалежного наглядової «Нафтогазу» і нарешті, після великої перерви, цей новий член наглядової ради буде відібраний у результаті відкритої конкурентної процедури", — відповів Вітренко на питання, чи є питання корпоративного управління «Нафтогазу» проблемним у відносинах зі США.
«Повністю оновлений склад наглядової ради має запрацювати приблизно у листопаді, щоб у нового складу був час до травня обрати нового керівника «Нафтогазу», — додав він.
«Чесно кажучи, я не хотів мати зараз цю посаду. Поки у мене інші плани на майбутнє, але складно сказати, особливо розуміючи, які величезні виклики стоять перед «Нафтогазом», — сказав Вітренко у відповідь на питання, чи планує подаватись на посаду.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас