Київ прискорить процес встановлення габаритних воріт на в'їздах до Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ прискорить процес встановлення габаритних воріт на в'їздах до Києва

Технології&Авто
916
Столична влада планує встановити на в’їздах до Києва спеціальні габаритні ворота, які перевіряють габарити транспортних засобів. У Департаменті транспортної інфраструктури Київської міськдержадміністрації відбулася нарада, на якому розглядалися шляхи прискорення вирішення питання про встановлення таких споруд на в’їздах до столиці.
Про це стало відомо з протоколу №79 від 9 липня 2021 року наради про прискорення вирішення питання облаштування габаритних воріт на в’їздах до Києва.
Згідно з документом, присутні вирішили, що Департамент транспортної інфраструктури КМДА повинен буде запросити в Управлінні патрульної поліції Києва актуальний перелік адрес другорядних в’їздів до столиці для подальшого встановлення габаритних воріт.
Також повинні доопрацювати схему організації дорожнього руху по облаштуванню габаритних воріт в мікрорайоні Бортничі на перехресті вулиці Промислової і автодороги Т1016.
Габаритні ворота – це спеціальна конструкція для перевірки відповідності габаритів транспортного засобу. Габаритні ворота зазвичай складаються з двох вертикальних стійок з горизонтальною перекладиною між ними, до якої підвішені вертикальні планки.
За матеріалами:
100realty.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас