Всі об'єкти «Великого будівництва» в 2021 році будуть закінчені вчасно, — Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Всі об'єкти «Великого будівництва» в 2021 році будуть закінчені вчасно, — Тимошенко

Казна та Політика
360
В ході реалізації програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» до Дня Незалежності України вже 28 знакових об’єктів у всіх регіонах мають 80%-ву готовність, при цьому деяким областям необхідно прискорити темпи реалізації, щоб встигнути до 30-річчя Незалежності.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка.
Він також зазначив, що загалом в 2021 році в рамках «Великого будівництва» реалізується 741 об’єкт, і всі вони будуть закінчені вчасно.
Заступник голови ОП поставив завдання прискорити реалізацію об’єктів, за якими торги ще не оголошено або не завершено і, відповідно, не розпочато будівельно-монтажні роботи.
Також під час наради міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко нагадав про схвалення Верховною Радою виділення фінансування в обсязі 1 млрд грн на ремонтно-реставраційні роботи пам’яток культурної спадщини, що перебувають у комунальній власності. Ці кошти підуть на реалізацію проекту «Велика реставрація», що входить до програми «Велике будівництво».
Головам ОДА необхідно буде найближчими днями подати до Офісу президента та Міністерства культури дані про максимум два найбільш пріоритетні об’єкти для кожної області, за якими проектно-кошторисна документація вже повністю готова та відома актуальна вартість робіт, матеріалів та послуг.
Нагадаємо, раніше Кирило Тимошенко заявив, що в рамках програми «Велике будівництво» в 2021 році велику увагу буде приділено також розвитку залізничного транспорту. Зокрема, вже досягнуто угоди між Україною та Францією про постачання 130 електричних локомотивів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас