У серпні почне працювати платіжна система Facebook Pay для інтернет-магазинів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У серпні почне працювати платіжна система Facebook Pay для інтернет-магазинів

Фондовий ринок
225
У найближчому майбутньому Facebook Pay планує вийти за межі власних платформ і надати можливість продавцям і покупцям користуватися своїм сервісом оплат паралельно з іншими платіжними системами
Спочатку Facebook запустив свою платіжну систему для використання на основному сайті, а також в WhatsApp і Instagram, повідомляє Gadgets 360. Тепер, як Google, PayPal, Amazon Pay та інші, Facebook Pay відкривається для використання в транзакціях з роздрібними продавцями. Першими додадуть систему на свої сайти продавці Shopify, інші зможуть це зробити вже в серпні поточного року.
Звісно, це не тільки простіший спосіб для роздрібних продавців отримувати гроші за допомогою карток, які клієнти вже зберегли у своїх профілях Facebook, але і спосіб отримати ще більше даних у Facebook.
На сторінці конфіденційності для Facebook Pay чітко зазначено:
1. Як і у випадку з попередніми варіантами оплати в наших додатках, коли ви здійснюєте платежі за допомогою Facebook Pay, ми збираємо інформацію про покупку, таку як спосіб оплати, дату транзакції, виставлення рахунків, доставку та контактні дані. Ми розробили Facebook Pay для безпечного зберігання і шифрування номерів ваших карток і банківських рахунків.
2. Як і у випадку з іншими нашими продуктами, дії, які ви здійснюєте за допомогою Facebook Pay, можуть бути використані для таких цілей, як надання вам більш релевантного контенту і реклами, підтримка клієнтів і забезпечення безпеки і цілісності.
Надані вами номери карток і банківських рахунків не будуть використовуватися для персоналізації вашого досвіду або інформування про рекламу, яку ви бачите.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас