Названо найефективніший електромобіль у світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найефективніший електромобіль у світі

Технології&Авто
1873
Ford Mustang Mach-E став новим рекордсменом Книги рекордів Гіннесса серед електромобілів за енергоефективністю. Команда з трьох осіб – Пол Кліфтон, Фергал МакГрат і Кевін Брукер – здійснила 27-годинний переїзд по туристичному маршруту Джон-о’Гротс – Лендс-Енд. Він проходить між крайньою південно-західною точкою Великобританії і крайньою північною точкою Шотландії.
Названо найефективніший електромобіль у світі
Загальна протяжність заїзду склала 1351,85 км. При цьому водії двічі зупинялися для підзарядки батареї, витративши на це близько 45 хвилин. За даними виробника, 10 хвилин зарядки від терміналу на 150 кВт вистачає на 117 км. Як стверджується, в середньому кросовер проїжджав 10,5 км на 1 кВт/год, а середня швидкість заїзду становила 50 км/год.
За словами авторів рекорду, незважаючи на те, що за оцінкою EPA енергоефективність Ford Mustang Mach-E далеко не найкраща в галузі, кросовер цілком здатний впоратися з тривалим переїздом. Як стверджується, після денних випробувань загальною протяжністю 402 км батарея автомобіля залишалася зарядженою на 45%.
Рекорд був встановлений на Mustang Mach-E Extended Range RWD з 294-сильним двигуном і батареєю на 88 кВт/год. Паспортний запас ходу такого кросовера Форд Мустанг становить 610 км. Як довели учасники заїзду, в реальності він може перевищувати 800 км.
За матеріалами:
autocentre.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас