Yamaha презентувала гібридні повнорозмірні навушники (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Yamaha презентувала гібридні повнорозмірні навушники (фото)

Технології&Авто
393
Yamaha стверджує, що опиралася на десятиліття досвіду вдосконалення 2-канального звуку на рівні домашнього кінотеатру, щоб розробити 3D Sound Field для своїх нових навушників YH-L700A. Основний акцент нової технології спрямований на адаптацію до рухів голови користувача, щоб зберегти постійне занурення у звук.
Yamaha презентувала гібридні повнорозмірні навушники (фото)
По факту, це об’ємний звук. При цьому обробка аудіо відбувається безпосередньо на самих навушниках, завдяки чому ця функція працює як з iOS-гаджетами, так і з Android-пристроями. Виробник також стверджує, що нові дротові / бездротові навушники мають унікальне активне шумопоглинання (ANC) завдяки вдосконаленому розміщенні мікрофона.
Крім функції активного шумопоглинання, навушники підтримують спеціальний «прозорий» режим роботи, що дозволяє чути навколишнє середовище.
Yamaha презентувала гібридні повнорозмірні навушники (фото)
Новинка оснащена 40-мм динамічними драйверами з частотним діапазоном від 8 Гц до 40 кГц. Підтримується кодек aptX Adaptive. Виробник також інтегрував функцію Listening Care для деталізації високих частот без збільшення загальної гучності треку.
Обіцяють автономність пристрою до 34 годин на одному заряді батареї. Навушники Yamaha YH-L700A з’являться у серпні цього року за ціною $620.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас