Mercedes-Benz готується до повного переходу на електротягу — джерела — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes-Benz готується до повного переходу на електротягу — джерела

Технології&Авто
645
Цього тижня відбудеться презентація нового стратегічного плану розвитку Mercedes-Benz. Джерела всередині компанії повідомляють, що автовиробник може повністю зняти з виробництва двигуни внутрішнього згоряння в найближчі 15 років, а до 2030 року всі моделі бренду матимуть електричні варіанти.
Якщо якийсь із важливих ринків недотягуватиме в розвитку інфраструктури зарядок до передових країн, то для них притримають випуск машин з бензиновими і дизельними моторами.
Автовиробник також веде розробку нової власної операційної системи, яка дозволить ефективніше управляти рекуперацією і режимами руху електромобілів.
У Mercedes-Benz також вважають, що серед їхніх клієнтів є серйозні побоювання щодо електромобілів в питаннях запасу ходу і їх престижності. Якщо з першою проблемою рішення можна знайти, просто збільшивши в машині тягову батарею, то вирішення питання статусу і репутації може зайняти роки.
Але в Mercedes-Benz вже почали привчати своїх споживачів до електрифікації. Так, цього року компанія представила серійні електромобілі EQA, EQB і EQS. Також до кінця 2021 року має вийти електричний седан EQE.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас