Intel випустила перший графічний драйвер з підтримкою Windows 11 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Intel випустила перший графічний драйвер з підтримкою Windows 11

Фондовий ринок
226
Компанія Intel випустила новітню версію свого графічного драйвера для Windows. Одним з найсуттєвіших нововведень версії 30.0.100.9684 є додавання офіційної підтримки ОС Windows 11.
Таким чином, ця версія стала першим драйвером, що підтримує Windows Display Driver Model (WDDM) 3.0. Також це означає, що в драйвер додана офіційна підтримка підсистеми Windows для Linux. У Windows 11 буде додана підтримка додатків Linux з графічним інтерфейсом, тому оновлені драйвери повинні забезпечити кращу продуктивність для таких випадків.
Одним з істотних нововведень в Windows 11 є додавання Auto HDR для ігор. І новий драйвер Intel також додає відповідну підтримку. Завдяки Auto HDR більше тисячі ігор можуть отримати деякі з переваг HDR без необхідності спеціального програмування для цього. Але для розкриття потенціалу цієї можливості буде потрібна наявність монітора з підтримкою HDR. До того ж, ця функція підтримується тільки в Intel Iris Plus Graphics (в процесорах Intel Core 10-го покоління) або вище.
На додачу до переліченого, графічний драйвер Intel версії 30.0.100.9684 додає підтримку нової гри – F1 2021. І ще він містить оптимізації для поліпшення продуктивності в Moonlight Blade і Call of Duty: Warzone. Врешті, драйвер містить ряд виправлень.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас