Harley-Davidson представив новий 121-сильний Sportster S (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Harley-Davidson представив новий 121-сильний Sportster S (фото, відео)

Технології&Авто
932
В рамках капітального оновлення своєї лінійки Harley-Davidson офіційно представив нову 121-сильну модель Sportster S, яка стане флагманом сімейства «Спортстерів».
Потужність нового мотора V-twin з водяним охолодженням від Harley-Davidson, який отримав назву Revolution Max 1250T у Sportster S становить 121 кінську силу, крутний момент — 127 ньютон-метрів. Це на пів сотні сил більше, ніж доступно моделі Pan America 1250 з тим же мотором. А у порівнянні з моделлю Iron 1200, потужність новинки більша вдвічі, але при цьому економічнішою, споживаючи 4,8 літра бензину на 100 кілометрів пробігу, замість 4,9 літрів, які «їсть» Iron 1200.
Harley-Davidson представив новий 121-сильний Sportster S (фото, відео)
«Sportster S — абсолютно новий мотоцикл з мотором Revolution Max, який встановлює новий стандарт продуктивності лінійки Sportster», — сказав Йохен Цайц, голова, президент і генеральний директор Harley-Davidson. «Це нове покоління Sportster виділяється потужністю, продуктивністю, технологією та стилем. І це частина нашого зобов’язання представити мотоцикли, які відповідають нашій стратегії підвищення бажаності та слідуванню спадщині Harley-Davidson».
Двигун Sportster S одночасно виступає структурним елементом шасі, а це означає, що байк не має звичайної рами, а елементи підрамника прикріплені болтами безпосередньо до двигуна. Harley-Davidson каже, що це значно зменшує вагу байка (він важить на 28 кіло менше, ніж Iron 1200) і допомагає краще централізувати масу для поліпшення керованості.
Harley-Davidson представив новий 121-сильний Sportster S (фото, відео)
Його високо змонтований вихлоп та винесені вперед ножні органи управління посилюють його амбіції щодо продуктивності, але Harley-Davidson запропонує комплект для зміни їх положення задля більш розслабленої пози за кермом.
«Кожен візуальний елемент дизайну моделі Sportster S є виразом чистої сили мотоцикла, — сказав шеф дизайну Harley-Davidson Бред Річардс. — Це вовк у вовчій шкурі».
Sportster S буде доступний у США вже з цієї осені, з початковою ціною 14 999 доларів.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас