SkyUp відкриває кілька авіарейсів з України в Саудівську Аравію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

SkyUp відкриває кілька авіарейсів з України в Саудівську Аравію

Особисті фінанси
249
Український лоукостер SkyUp запускає масштабну чартерну програму в Саудівську Аравію відразу за чотирма напрямками. Перший рейс авіакомпанія хоче виконати 3 серпня.
Про це повідомила пресслужба авіаперевізника.
Розклад рейсів і ціни на квитки:
  • Київ-Даммам-Київ: рейси стартують 3 серпня, польоти по вівторках. Ціна — від $ 307 в одну сторону;
  • Київ — Джидда — Київ: з 8 серпня, рейси по четвергах і неділях. Ціна — від $ 307 в одну сторону;
  • Київ — Ер-Ріяд — Київ: з 4 серпня, рейси в Ер-Ріяд по середах і суботах, рейси в Київ по четвергах і неділях. Ціна — від $ 307 в одну сторону;
  • Львів — Даммам — Львів: з 5 серпня, рейси в Даммам по четвергах, рейси до Львова по п’ятницях. Ціна — від $ 307 в одну сторону.
Більше новин про те, як заощадити в подорожах, шукайте в нашому телеграм-каналі Finance_ukr. Рекомендуємо підписатися, щоб завжди бути в курсі.
У розклад всі чотири рейси SkyUp в Саудівську Аравію внесені до кінця жовтня 2021 року.
«Основними пасажирами нових рейсів, ймовірно, стануть піддані Саудівської Аравії. Вони можуть в’їжджати в Україну за безвізовим режимом. Для цього вони повинні пред’явити сертифікат про вакцинацію або про тестування на коронавірус перед вильотом», — пише avianews.com.
Умови в’їзду. В’їзд українців до Саудівської Аравії ускладнений. Вони повинні отримати візу, пройти повну вакцинацію затвердженими вакцинами Pfizer/BioNTech, Oxford-AstraZeneca, Moderna або Johnson & Johnson і зробити тест на коронавірус перед вильотом. Ті, хто не пройшов вакцинацію, повинні зробити тест і пройти тижневий карантин після прильоту в Саудівську Аравію. Країна не визнає сертифікати про вакцинацію, якщо людина отримала препарат CoronaVac китайської компанії Sinovac.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас