На ринку «доповненого людства» Європи аналітики передбачили бурхливе зростання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На ринку «доповненого людства» Європи аналітики передбачили бурхливе зростання

Технології&Авто
1574
Компанія International Data Corporation (IDC) оприлюднила прогноз по так званому ринку «доповненого людства» (Augmented Humanity) в Європі до середини поточного десятиліття.
Цей термін охоплює різні сучасні технології та пристрої, покликані розширити звичний уклад життя людей. Це системи доповненої і віртуальної реальності, екзоскелети, всілякі імплантати, натільні гаджети, інтерфейси «мозок — комп’ютер» та ін.
Аналітики прогнозують, що на європейський ринок Augmented Humanity очікує бурхливий розвиток. До кінця поточного року витрати в цій сфері, як очікується, перевищать $50 млрд. А в 2025-му обсяг галузі складе більше ніж $100 млрд, тобто зросте в два рази.
Аналітики кажуть, що в Європі одним з каталізаторів сегмента Augmented Humanity стануть інвестиції в розвиток напрямків різних смарт-пристроїв і всіляких натільних гаджетів.
В цілому, пристрої і технології Augmented Humanity дозволяють усунути багато бар’єрів, поліпшити якість життя і домогтися продуктивності праці, яка раніше була недосяжна.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас