Opel Astra нового покоління отримав plug-in версію (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Opel Astra нового покоління отримав plug-in версію (фото)

Технології&Авто
575
Компанія Opel офіційно представила нове покоління популярної моделі Astra. Автомобіль істотно змінився зовні, отримав гібридну версію і готовий нав’язати конкуренцію в C-класі.
Більше новин про технологічні новинки є в нашому телеграм-каналі Finance_ukr. Рекомендуємо підписатися, щоб завжди бути в курсі.
Німецький автовиробник продовжує впроваджувати в свій модельний ряд нову дизайнерську концепцію. Ми вже бачили кросовер Mokka і рестомод Manta GSe Eletromod в подібному стилі. У дизайні нової Astra виділяється фірмова передня панель Opel Vizor, яка підкреслюється незграбними денними ходовими вогнями. Передні фари, до речі, можуть бути матричними — використовується технологія Intelli-Lux LED Pixel з 168 LED-елементами (по 84 в кожній фарі). Аналогічна оптика застосовується у флагманській моделі Insignia.
Opel Astra нового покоління отримав plug-in версію (фото)
Astra побудована на платформі EMP2, яка розроблена групою PSA (є частиною концерну Stellantis). Не так давно був презентований Peugeot 308, також побудований на цій платформі. Він буде одним з прямих конкурентів новинки від Opel. Якщо порівнювати з попереднім поколінням, довжина Astra збільшилася на 4 мм (до 4374 мм), колісна база — на 13 мм (до 2675 мм), а ширина — на 51 мм (1860 мм). Обсяг багажника зріс на 52 літри і становить 422 літри.
Opel Astra нового покоління отримав plug-in версію (фото)
Інтер’єр нової Astra також зазнав серйозних змін. Перед водієм розташовується 10-дюймова цифрова приладова панель, яка візуально об’єднана з екраном інформаційно-мультимедійної системи аналогічного розміру. Підтримуються бездротові системи Apple CarPlay і Android Auto.
Кількість фізичних кнопок і перемикачів зменшили до необхідного мінімуму. Автомобіль оснащений камерами і сенсорами для роботи технології Intelli-Drive 2.0, яка здатна напівавтоматично міняти смуги руху, підрулювати під час їзди, повідомляти про перехресний рух ззаду і виявляти об’єкти в сліпих зонах на великій відстані.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас