Apple збільшить виробництво iPhone на 20% цього року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple збільшить виробництво iPhone на 20% цього року

Технології&Авто
251
Американська Apple закликала своїх постачальників випустити цього року 90 млн нових iPhone, що на 20% вище від показника останніх років.
Як повідомляє Bloomberg, технологічний гігант в останні роки підтримував стабільний рівень продажів – близько 75 млн смартфонів в період з моменту запуску девайса і до кінця року. Підвищений прогноз на 2021 рік передбачає, що компанія розраховує, що вакцинація проти COVID-19 викличе додатковий попит. Одне з джерел видання розповіло, що основним фактором збільшення замовлення Apple є удар, нанесений американськими санкціями бізнесу китайської Huawei.
Нові iPhone, як повідомляється, матимуть більше оновлень, ніж торішній iPhone 12. Упор буде зроблений на поліпшення процесора, камери і дисплея, розповіли джерела Bloomberg. За їх словами, Apple планує оновити всі свої нинішні моделі. Очікується, що всі смартфони під кодовими назвами D16, D17, D63 і D64 будуть анонсовані у вересні.
Хоча дизайн нових моделей Apple значною мірою залишиться незмінним, компанія планує зменшити розмір передньої камери і слота для особового сенсора розблокування.
Джерела видання також повідомили, що хоча Apple і закликала своїх субпідрядників випустити до 90 млн одиниць, їх фактична кількість може бути на кілька мільйонів нижче запланованої.
Співрозмовники Bloomberg також вказали, що глобальний дефіцит чипів ускладнює роботу в низці галузей по всьому світу, але, як очікується, не вплине на виробництво майбутніх моделей iPhone.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас