В Google Meet обмежили безкоштовні групові дзвінки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Google Meet обмежили безкоштовні групові дзвінки

Технології&Авто
350
З початком пандемії COVID-19 Google зняла обмеження часу групових викликів для безкоштовних тарифних планів, а потім кілька разів подовжувала цю можливість безкоштовного спілкування.
Але як зазначає інсайдер з ніком 9to5google, тепер компанія повертає обмеження для звичайних користувачів, і дзвінки з 3 і більше учасниками обмежені максимум 60 хвилинами.
Що це означає:
  • Тепер користувачі Google Meet з безкоштовним тарифним планом через 55 хвилин розмови отримують повідомлення про те, що дзвінок скоро закінчиться.
  • Щоб продовжити дзвінок, адміністратор розмови повинен оновити тарифний план свого облікового запису Google, інакше дзвінок завершиться рівно через 60 хвилин.
  • При цьому індивідуальні дзвінки для двох людей можуть тривати до 24 годин на безкоштовних і корпоративних акаунтах.
  • Тарифний план необхідний для тривалих групових розмов — це Workspace Individual, підписка з яким коштує $9,99 на місяць, і поки що доступний тільки в п’яти країнах (США, Канада, Мексика, Бразилія і Японія).
На практиці більшості користувачів підходить безлімітна тривалість індивідуальної розмови, але групове обмеження може дратувати, оскільки робочі наради або сімейні дзвінки часто займають більше ніж 60 хвилин.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас