Вийшов пристрій за $50 для перемог у шутерах: ШІ прицілюється за гравця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вийшов пристрій за $50 для перемог у шутерах: ШІ прицілюється за гравця

Технології&Авто
768
Як пише портал Arstechnica, шахрайство у відеоіграх вийшло на новий рівень. Хакери розробили спеціальний пристрій, який допомагає гравцеві точно наводити приціл на противника.
Фактично мова йде про апаратний аналог Aim bot. Розробники заявляють, що цей чит неможливо виявити жодним захистом, оскільки він не порушує цілісності ігрових файлів, що характерно для програмних читів. Пристрій можна використовувати як з ПК, так і з консолями.
Зі зрозумілих причин Arstechnica не став говорити справжню назву пристрою, формально позначивши його CVCheat, а також не надав посилання, де його можна придбати.
Однак самі хакери охоче поділилися з порталом тим, як він працює. Власне, CVCheat є просунутою картою відеозахоплення, яка підключається до ПК або консолі за допомогою роз’єму HDMI і відстежує кадри, що передаються GPU на екран.
За допомогою вбудованих алгоритмів штучного інтелекту і комп’ютерного зору CVCheat визначає в центральній області екрану, куди дивиться гравець, розташування ворогів.
Далі в роботу вступає алгоритм, який точно прораховує, як далеко і в якому напрямку необхідно перемістити мишку для того, щоб ворог опинився в перехресті прицілу.
CVCheat може визначати не тільки ворога цілком, але і його окремі частини тіла, дозволяючи, наприклад, ефективно роздавати “хедшоти”. Зібрані картою захоплення дані відправляються на спеціальний пристрій наскрізного введення, наприклад, Titan Two або Cronus Zen, який використовується для емуляції руху миші або геймпада, щоб довести приціл до цілі і зробити постріл.
У розробці вже перебуває більш просунута версія пристрою, яка запропонує повністю автоматизовані процес прицілювання і стрільби і зможе працювати з будь-якою грою для ПК, а також ігрових консолей Xbox і PlayStation. Pro-версію CVCheat хакери оцінили в $50. За словами його розробників, він ефективно працює в іграх, що відображаються з частотою до 240 кадрів за секунду. А на визначення ворога на екрані і здійснення пострілу йому потрібно всього 10 мс.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас