В Японії випробовують робота доставки FedEx (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Японії випробовують робота доставки FedEx (відео)

Технології&Авто
339
Roxo, робот для доставки, розроблений FedEx Express, минулого тижня вперше з’явився в Азіатсько-тихоокеанському регіоні, а саме – на вулицях Токіо.
Задуманий як логістичне рішення останньої милі для міських і приміських районів Roxo був розроблений у співпраці з DEKA Development & Research Corporation, науково-дослідною компанією, яка також виробила Segway.
Робот використовує встановлену DEKA електричну базу для візків iBOT, здатну долати пересічену місцевість, сходинки і круті схили. Його датчики підтримують 360-градусний огляд навколишнього середовища і використовують штучний інтелект для вибору найбільш безпечного шляху і способу дій. Завдяки висоті робота, його легко помітити пішоходам і учасникам дорожнього руху. Він також використовує сигнали, які чітко вказують, куди він прямує.
Roxo розроблений для пересування по тротуарах і узбіччях доріг, забезпечуючи безпечну доставку невеликих вантажів до будинків клієнтів і на підприємствах, і все це – з нульовим викидом СО2.
Оснащений алгоритмами машинного навчання для виявлення і обходу перешкод, прокладання безпечного шляху, Roxo може дотримуватися правил дорожнього руху і безпеки. Запатентована технологія робить його високопродуктивним, дозволяючи йому переміщатися грунтовими поверхнями, бордюрами і навіть підніматися крутими сходами, забезпечуючи доставку від дверей до дверей.
За матеріалами:
Build Portal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас