Акції Virgin Galactic впали через додаткову емісію на $500 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції Virgin Galactic впали через додаткову емісію на $500 млн

Фондовий ринок
372
Акції компанії Virgin Galactic британського бізнесмена Річарда Бренсона впали в понеділок через те, що компанія подала заявку на додаткову емісію звичайних акцій на суму до $500 млн.
Акції Virgin Galactic, які торгуються на Нью-Йоркській фондовій біржі, подешевшали на 12% – до $43,28. Капіталізація компанії знизилася до $10,43 млрд. Вранці в понеділок торги акціями Virgin Galactic ненадовго припиняли через волатильність.
До подачі заявки на додаткову емісію акції Virgin Galactic дорожчали на 7% на премаркеті на тлі успішного польоту до кордону космосу.
11 липня близько 17:40 за київським часом літак-носій VMS Eve з космічним кораблем VSS Unity компанії Virgin Galactic злетів з космодрому Америка в Нью-Мексико, США. На висоті 15 кілометрів корабель відокремився від носія, запустивши двигун.
Всього на кораблі перебувало вісім осіб. Серед попутників Бренсона: Бет Мозес, головний інструктор астронавтів Virgin Galactic; Колін Беннет, провідний інженер Virgin Galactic; Сіріша Бандла віцепрезидент компанії зі зв’язків з урядом і дослідженням. VSS Unity пілотували Дейв Маккей і Майкл Масуччі, а Фредерік Стеркоу і Келлі Латімер пілотували VMS Eve.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас