В Україні представили сервіс для сплати штрафів за порушення ПДР на рівні великих компаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні представили сервіс для сплати штрафів за порушення ПДР на рівні великих компаній

Фондовий ринок
296
Активісти Штрафи UA закликали бізнес в Україні відповідально ставитися до сплати штрафів, а також контролювати рівень безпечного водіння своїх співробітників.
«На сьогодні в Україні 12,9 тисяч компаній. Багато з них мають автопарк більше 10 транспортних засобів. І тільки 4% підприємств намагаються контролювати порушення ПДР, а ще менше приймають превентивні заходи для підвищення рівня безпечного водіння. У той же час бізнес не турбується через порушення і штрафи до тих пір, поки не настає кризова ситуація», – зазначають автори звернення.
До речі, в телеграм-каналі Finance_ukr ви також знайдете останні важливі новини для автомобілістів. Підписуйтесь, щоб не пропустити.
Компанія запропонувала соціально-відповідальним бізнесам скористатися їхнім IT-рішенням для того, щоб відстежувати порушників у своїх компаніях і контролювати статус штрафів.
Сервіс є комплексом адміністрування штрафів ПДР – від інформування, оплати і до погашення.
За словами активістів, зараз в українських компаніях за порушення ПДР відповідає директор, а не водій. І найчастіше в компаніях вважають, що простіше заплатити, ніж знайти системне рішення.
«Необхідно брати приклад з міжнародних корпорацій. У більшості з них на сьогодні є посада, в обов’язки якої входить курирування культури водіння, а рівень безпеки водіння є одним з KPI для співробітників», – каже Таїсія Юрздицька, керівниця Штрафи UA для бізнесу.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас