Криптовалюти VS інші ринки: порівняння капіталізацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криптовалюти VS інші ринки: порівняння капіталізацій

Фінтех і Картки
645
Частка криптовалютного ринку в порівнянні з фондовим індексом S&P 500 скоротилася за місяць на 4% в червні проти 4,4% в травні.
Про це свідчать результати дослідження криптовалютної біржі exmo.
До речі, про фінансові ініціативи та новини криптовалютного світу ми також розповідаємо в нашому телеграм-каналі Finance_ukr. Приєднуйтесь і ви! 🤫
На це вплинуло не тільки скорочення крипторинку, але і зростання S&P 500 за червень. Співвідношення з золотом майже не змінилося (+0,07%), оскільки вартість дорогоцінного металу також впала за місяць.
Незважаючи на падіння, капіталізація крипторинку перевищує ринок срібла другий місяць поспіль. Розрив на користь криптовалют незначно збільшився на 0,073%.
Криптовалюти VS інші ринки: порівняння капіталізацій
Криптовалютний ринок в цілому зберігає свої позиції в порівнянні з найбільшими публічними компаніями. Bitcoin зі скороченням капіталізації на 4% до кінця місяця залишився майже на одному рівні з Tesla.
Капіталізація Ethereum впала в червні на 13%. У підсумку він став істотно більше відставати від PayPal і Mastercard.
Криптовалюти VS інші ринки: порівняння капіталізацій
Домінування криптовалют. За підсумками червня домінування Bitcoin скоротилося всього на 3%, що менше від коливань показника протягом місяця. Частка Ethereum також зменшилася на 3%. При цьому тренд на скорочення домінування активу спостерігався весь місяць.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас