У світі з’явився дев’ятий мільярдер зі статками понад 100 млрд доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У світі з’явився дев’ятий мільярдер зі статками понад 100 млрд доларів

Світ
1659
Стів Балмер, колишній генеральний директор корпорації Microsoft, накопичив власний капітал на суму понад 100 мільярдів доларів, що робить його дев’ятою людиною у світі, яка досягла цієї позначки.
Про це пише Bloomberg.
Відомо, що 65-річний Стів Балмер залишив посаду у Microsoft у 2014 році. Нині він володіє баскетбольним клубом Los Angeles Clippers. З початку 2021 року статки Балмера зросли на понад 20 мільярдів доларів.
Хто ще у списку найбагатших людей світу?
За версією Bloomberg, серед найбагатших людей світу перебувають Джеф Безос, Ілон Маск, Бернар Арно, Білл Гейтс, Марк Цукерберг, Ларрі Пейдж, Сергій Брін та Уоррен Баффет. Майже всі зазначені мільярдери є американцями і пов’язані вони з найбільшими технологічними компаніями світу. Винятком серед них є французький магнат Бернар Арно, який очолює групу компаній Louis Vuitton Moët Hennessy.
А засновник корпорації Oracle Ларрі Еллісон впритул наблизився до того, щоб стати десятим учасником цього неофіційного клубу: його статки сягнули 98,6 мільярда доларів, а їхній розмір збільшився на 18,9 мільярда доларів з початку року.
Загалом 10 найбагатших мільярдерів світу, включно з Еллісоном, від початку року збагатились приблизно на 245 мільярдів доларів. Нині сума їхніх статків сягає 1,36 трильйона доларів.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас