Microsoft запустила тестування нового інтерфейсу Office — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft запустила тестування нового інтерфейсу Office

Технології&Авто
441
Microsoft почала тестування пакету додатків Office з кардинально оновленим призначеним для користувача інтерфейсом, який був анонсований раніше. Його зможуть випробувати всі учасники тестової програми компанії.
Про це пише The Verge.
Розробники оголосили про прийдешні зміни в оформленні інтерфейсу минулого місяця. Творці округлили стрічкову панель інструментів і трохи переробили робочі кнопки в Excel, PowerPoint і Outlook. Спочатку розробники обіцяли більш радикальні зміни, але, ймовірно, відмовилися від деяких з них. Стиль відповідає новій операційній системі Windows 11.
Microsoft запустила тестування нового інтерфейсу Office
Зараз протестувати зміни можуть користувачі Windows 10 і Windows 11. Щоб взяти участь, необхідно вступити в групу бета-тестерів Office і дозволити завантажувати бета-оновлення сервісу. Після цього користувачі зможуть ввімкнути або вимкнути новий інтерфейс.
Microsoft запустила тестування нового інтерфейсу Office
Крім свіжого дизайну, компанія працює над адаптивним управлінням. Імовірно, розробники хочуть зробити пересувну панель з інструментами, щоб користувачі могли розташувати її для більш зручного використання.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас