BMW представила футуристичний електричний скутер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW представила футуристичний електричний скутер

Технології&Авто
427
Кілька років BMW заявляла про намір запустити виробництво міських скутерів на електричній тязі, і тепер автовиробник нарешті перейшов від слів до діла. Підрозділ BMW Motorrad оголосив про запуск серійного виробництва електроскутера CE 04, який вирізняється футуристичним дизайном, має непоганий запас ходу і коштує $12 тис.
Концептуальна версія CE 04 була представлена наприкінці минулого року. Примітно, що серійна версія скутера сильно схожа на концепт. Замість того, щоб зробити дизайн м’якшим і привабливішим для широкого кола покупців, розробники зберегли яскраво-помаранчеві акценти і гострі незграбні лінії концепту CE 04. BMW позиціонує новинку, як повсякденний транспортний засіб для переміщення в міських умовах.
BMW представила футуристичний електричний скутер
Електричний скутер BMW здатний проїжджати без підзарядки до 130 км. Такий запас ходу забезпечує батарея на 8,9 кВт·год, побудована на елементах, які також використовуються в акумуляторах позашляховиків BMW iX. У порівнянні з електромобілями запас ходу виглядає не дуже вражаючим, але одного заряду батареї буде цілком достатньо для подолання відстані, яку зазвичай проїжджають власники скутерів.
BMW представила футуристичний електричний скутер
Зі швидкістю у BMW Motorrad CE 04 також все в порядку. У конструкції передбачений електродвигун потужністю 42 кінські сили, який забезпечує максимальну швидкість в 120 км/год. Розробники реалізували функції автоматичного контролю стійкості і динамічного контролю тяги, а також оснастили скутер антиблокувальною гальмівною системою. На кермі є TFT-дисплей діагоналлю 10,25 дюйма з вбудованою навігацією, який також можна використовувати для підключення смартфона.
Роздрібна вартість Motorrad CE 04 починається з $12 тис. Точні терміни початку перших поставок ще не були озвучені.
BMW представила футуристичний електричний скутер
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас