LG в другому кварталі отримала найбільший дохід за всю історію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG в другому кварталі отримала найбільший дохід за всю історію

Фондовий ринок
450
Компанія LG Electronics оголосила про попередні фінансові результати за другий квартал 2021 року. Хоча компанія закрила деякі напрямки, на зразок виробництва смартфонів у зв’язку зі збитковістю, в цілому вказується на неймовірні для LG доходи.
За статистикою LG орієнтовний консолідований дохід склав близько 15 мільярдів доларів, на 48,8% більше, ніж у другому кварталі минулого року — це найвищий квартальний дохід за всю історію корейського виробника. Операційний прибуток за квартал склав близько 967 мільйонів доларів, на 65,5% вище, ніж у другому кварталі минулого року.
Офіційне закриття LG Mobile Communications Company не вплинуло на показники компанії. Хоча формально підрозділ LG Electronics працював до кінця поточного місяця, його заробітки і витрати не будуть вказуватися в звіті і будуть розглядатися, як «операційні витрати, що припинилися».
Таким же чином будуть оптимізовані оцінки доходів і операційного прибутку за перший квартал 2021 року — вони склали 15,5 і 1,56 мільярда доларів.
Попередні цифри консолідованого доходу враховувалися на підставі корейської версії міжнародного стандарту фінансової звітності (K-IFRS) для надання інвесторам — до публікації точних фінансових даних, включаючи інформацію про чистий прибуток. Детальну статистику кожного підрозділу буде опубліковано пізніше в поточному місяці.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас