Adidas анонсувала спортивні навушники з сонячними панелями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Adidas анонсувала спортивні навушники з сонячними панелями

Технології&Авто
334
Спільно з Zound Industries компанія розробляє оригінальні навушники, зарядити які можна від сонячного світла.
Головними особливостями моделі, орієнтованої на прихильників спортивного способу життя, стануть значна автономність і екологічні матеріали корпусу.
Фішка майбутнього аксесуару – сонячні панелі, які забезпечать постійну пасивну підзарядку навушників. При цьому, як стверджують розробники, світло необов’язково має бути прямим. Заявлений час автономної роботи моделі становить до 80 годин.
Для контролю інтенсивності «зеленої» зарядки виробник передбачив спеціальний світлодіодний індикатор. Очікується, що він буде мотивувати користувачів проводити більше часу на свіжому повітрі. Зарядити гаджет можна буде і за допомогою традиційного кабелю USB Type-C.
«Працюючи з Adidas вже близько трьох років, ми звернули увагу на те, що у нас схожі цінності. Наша мета в тому, щоб запропонувати покупцям найкращі аудіопродукти для використання під час різних тренувань: від важкої атлетики до активного відпочинку», — зазначив Густав Россел, генеральний директор Zound Industries.
Ще однією особливістю майбутньої новинки стане використання перероблених і екологічно чистих матеріалів, включаючи упаковку з мінімальним вмістом пластику. Навушники Adidas RPT-02 Sol з’являться у продажу в першій половині 2022 року за орієнтовною ціною від $199 до $229.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас