Мінсоцполітики перерахувало 1,1 млрд грн на виплати субсидій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінсоцполітики перерахувало 1,1 млрд грн на виплати субсидій

Особисті фінанси
205
Міністерство соціальної політики перерахувало 1,1 млрд грн на виплати житлових субсидій мешканцям регіонів.
Про це повідомила пресслужба Мінсоцполітики у Facebook.
До речі, в телеграм-каналі Finance_ukr ми часто публікуємо лайфхаки, як заощаджувати на сплаті комунальних послуг.
Куди підуть ці кошти? Згідно з повідомленням, відомство перерахувало регіональним департаментам соціального захисту населення кошти на виплати допомог, компенсацій, грошового забезпечення та оплату комунальних послуг.
«До банківських установ спрямовують кошти у сумі 1,1 млрд гривень для виплати пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг та придбання твердого палива та скрапленого газу», — йдеться у повідомленні.
Зазначається, що кошти будуть перераховані на рахунки одержувачів у банках та Укрпошті до кінця поточного тижня. Одержувачам субсидій, які отримують кошти через пошту, виплати будуть проведені до кінця поточного місяця.
У пресслужбі звернули увагу, що субсидії будуть виплачені одержувачам відразу за два місяці – травень та червень 2021 року.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше стало відомо, що із перепризначенням субсидій виникли проблеми. Як виявилося, в окремих містах органами місцевого самоврядування «не забезпечено дотримання вимог порядку призначення житлових субсидій на наступний період, і тому перепризначення субсидії на наступний період в автоматичному режимі проведено не у повному обсязі».
  • Виплати житлових субсидій після перепризначення почнуться найближчим часом, а їх розмір складе 290 грн на домогосподарство.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас