В яких областях медики отримують найвищі зарплати (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В яких областях медики отримують найвищі зарплати (інфографіка)

Особисті фінанси
582
Найбільше пропозицій роботи у медичній сфері у Києві (32% усіх актуальних вакансій категорії), Дніпрі та області (17%).
До речі, всі актуальні новини, які так чи інакше впливають на ваш гаманець, ми оперативно публікуємо у телеграм-каналі Finance_ukr. Підписуйтесь! 🤫
Кого шукають роботодавці? У червні роботодавці категорії «Медицина та фармацевтика» найбільш активно шукали лікарів-терапевтів (15% усіх відкритих вакансій категорії на кадровому порталі grc.ua), провізорів (12%) та фармацевтів (10%).
Середня пропонована зарплата по Україні у категорії «Медицина та фармацевтика» становить близько 12 тис. грн.
В яких областях медики отримують найвищі зарплати (інфографіка)
Майже половина пропозицій роботи (49%) пропонує оклад від 6.6 тис грн до 13.3 тис. грн. Ще 29% роботодавців пропонують компенсацію від 13.3 тис. грн до 20 тис. грн. Лікарі вузького профілю та терапевти із напрацьованою базою пацієнтів можуть розраховувати на зарплату від 20 тис. грн.
В яких областях медики отримують найвищі зарплати (інфографіка)
Найвищу компенсацію кандидатам категорії «Медицина та фармацевтика» пропонують у Харкові та області – середня заробітна плата категорії становить 21.9 тис. грн. На другому місці за рівнем заробітних плат для працівників медичної сфери – Одеса та область (20 тис. грн). Трійку лідерів за рівнем компенсації закриває Київ (середня компенсація становить 18.3 тис. грн).
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас