Китай спростить бюрократію для стимулювання бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай спростить бюрократію для стимулювання бізнесу

Світ
243
Канцелярія Державної ради (уряду) Китаю опублікувала керівництво з просування реформ, спрямованих на оптимізацію адміністративного управління на тлі зусиль щодо поліпшення ділового середовища.
Як повідомляє інформаційне агентство Сіньхуа, в керівництві підкреслюється важливість створення ринкової, заснованої на верховенстві права і інтернаціоналізованого ділового середовища, а також перелічуються заходи щодо підвищення життєздатності економіки.
У документі сказано, що керівництво країни сприятиме ефективному розподілу факторів і ресурсів, надійно захищатиме чесну конкуренцію і просуватиме модернізацію системи адміністративного управління та управлінських можливостей.
У директиві міститься заклик докладати зусиль для поліпшення умов зайнятості, зниження навантаження на суб’єкти ринку, розширення ефективних інвестицій, стимулювання споживання і забезпечення стабільної зовнішньої торгівлі та іноземних інвестицій.
У документі також підкреслюється важливість поліпшення соціальних послуг, таких як догляд за літніми людьми та медичне обслуговування.
З метою розкриття потенціалу споживання в керівництві наголошується необхідність усунення прихованих бар’єрів для витрат. Також йдеться про необхідність зусиль для ліквідації галузевих монополій і місцевого протекціонізму, а також для формування єдиного внутрішнього ринку, який повинен бути високоефективним, заснованим на правилах і справедливій конкуренції.
Крім того, в керівництві сказано про плани китайської влади постійно оптимізувати умови для іноземних інвестицій і сприяти спрощенню митного оформлення.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас