Philip Morris купить інноваційну фармкомпанію за $820 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Philip Morris купить інноваційну фармкомпанію за $820 млн

Фондовий ринок
464
Виробник тютюнових виробів Philip Morris International (PMI) уклав угоду про придбання розробника і виробника інноваційних фармацевтичних продуктів Fertin Pharma. Сума угоди становить $ 820 млн.
Про це повідомляє пресслужба Philip Morris.
Купівля фармацевтичної компанії стане основою для виробництва нових бездимних продуктів, які до 2025 року зможуть забезпечити до 50% чистих доходів тютюнової компанії.
«PMI прагне використовувати можливості в галузі наук про життя, інноваційні продукти і клінічний досвід для розширення свого портфеля за межі тютюну і нікотину за допомогою науково обґрунтованих продуктів і рішень, які покращують життя людей і надають чистий позитивний вплив на суспільство», — сказано в повідомленні компанії.
Очікується, що нова продукція зможе принести Philip Morris близько $ 1 млрд додаткового доходу. Операцію повинні завершити в IV кварталі 2021-го.
Додамо, Fertin Pharma — це приватна компанія, яка є провідною організацією з розробки та виробництва жувальних гумок, порошків, розріджуваних таблеток з вмістом нікотину.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас