Данілов розповів про плани Зеленського, якщо закон про деолігархізацію не спрацює — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Данілов розповів про плани Зеленського, якщо закон про деолігархізацію не спрацює

Казна та Політика
488
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов розповів про плани Президента на випадок, якщо закон про деолігархізацію не спрацює.
Про це Данілов сказав в інтерв’ю Forbes.
До речі, про головні зміни в законодавстві, які можуть стосуватись ваших особистих коштів, ми інформуємо в телеграм-каналі Finance_ukr. Підписуйтесь, щоб завжди бути в курсі всіх фінансових подій!
«У Володимира Зеленського є не тільки план Б — у нього повний алфавіт. Якщо потрібно, то ми й до букви „Я“ дійдемо. Однак без законів рухатися не зможемо: потрібні закони про лобізм та антитрастове законодавство, в яких буде прописано, під дію яких законів підпадатимуть олігархи», — сказав секретар РНБО.
Нагадаємо, 1 липня Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект про олігархів, запропонований Президентом.
Проектом закону, серед іншого, передбачено створення реєстру олігархів.
Відповідно до законопроекту, рішення про визнання особи такою, яка має значний економічний або політичний вплив у суспільному житті (олігархом), приймається РНБО на підставі подання уряду, члена РНБО, Національного банку, Служби безпеки або Антимонопольного комітету.

Довідка Finance.ua:

  • Законопроект про олігархів не містить порушень прав громадян, також цей документ не ставить за мету відбирати ЗМІ у власників.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас