Борговий пакет Львівського автобусного заводу продали за 170 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Борговий пакет Львівського автобусного заводу продали за 170 млн грн

Фондовий ринок
400
«Укрексімбанк» на аукціоні продав борговий пакет Львівського автобусного заводу (ЛАЗ). Серед шести учасників аукціону найбільшу суму запропонувало ТОВ «Капітал Фінанс» – 170 млн грн. Натомість стартова ціна складала 76 млн грн.
Про це йдеться на платформі «Прозорро.Продажі».
За даними Youcontrol, ТОВ «Капітал Фінанс» зареєстроване у Києві. Кінцевим бенефіціарним власником є львів’янин Максим Чухен із Рудного.
Міський голова Львова Андрій Садовий під час брифінгу зауважив, що територія ЛАЗу стане майданчиком для виробництва інноваційної техніки.
«Ця територія лише для виробництва, і вона належить громаді міста. Про жодну житлову забудову мови йти не може. Україна потребує орієнтовно 30 000 одиниць громадського транспорту, а якщо говорити про електромобілі, то це взагалі мова йде про сотні тисяч», – повідомив він.
Колишній очільник управління інвестиційної політики Львівської обласної державної адміністрації Роман Матис на своїй сторінці у фейсбуці зазначив, що заява міського голови про відновлення виробництва «не має під собою жодного підґрунтя».
«Санітарні зони до вже збудованого житла, містобудівні умови й обмеження, яке видав виконавчий комітет, не дозволять здійснювати там виробничу діяльність. Крім того, виробничі процеси потребують масштабних логістичних процесів, пов‘язаних з доставкою працівників, обслуговуванням працівників на виробництві, гігантськими вантажними доставками й відвантаженнями готової продукції», – додає Матис.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас