На світовому ринку смарт-динаміків очікується стійке зростання до 2025 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На світовому ринку смарт-динаміків очікується стійке зростання до 2025 року

Технології&Авто
296
Компанія Counterpoint Technology Market Research оприлюднила прогноз по світовому ринку розумних динаміків: аналітики вважають, що в найближчі роки галузь буде демонструвати стабільне зростання.
Під смарт-динаміками Counterpoint розуміє гаджети з підтримкою Wi-Fi, які забезпечують інтерактивні функції з можливістю управління за допомогою голосових команд, а також дозволяють контролювати роботу приладів для розумного будинку.
Згідно з прогнозами аналітиків, ринок смарт-динаміків в період з 2020 по 2025 рік буде демонструвати показник CAGR (середньорічний темп зростання в складних відсотках) на рівні 21 %.
Одним з факторів, що сприяють збільшенню продажів, стане зростаюча популярність всіляких приладів для розумного житла. Смарт-динаміки можуть виступати як центр управління для термостатів, освітлювальних приладів, камер спостереження, розумних замків та ін.
Крім того, буде збільшуватися популярність смарт-динаміків з вбудованим дисплеєм. Такі гаджети надають додаткові можливості, зокрема, засоби відеозв’язку.
Ще один фактор – розвиток засобів штучного інтелекту, які дозволять електронним пристроям краще розуміти природне мовлення користувача. Нарешті, розвитку ринку допоможе поява відносно недорогих гаджетів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас