Google вбудує в Android цифровий паспорт вакцинації від COVID-19 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google вбудує в Android цифровий паспорт вакцинації від COVID-19

Технології&Авто
319
Google реалізує в операційній системі Android підтримку цифрових паспортів вакцинації. Це означає, що користувачі зможуть зберігати дані про вакцинацію від COVID-19 на своєму смартфоні, отримувати до них доступ в будь-який час і надавати цю інформацію, наприклад, у вигляді QR-кодів уповноваженим представникам влади.
Для реалізації функції на рівні країни буде необхідно, щоб медичні організації або уряд використовували систему Google для публікації результатів вакцинації в цифровому вигляді.
Зараз ця функція запускається в США, проте незабаром з’явиться і в низці інших країн, список яких Google поки що не озвучила. Пошуковий гігант пообіцяв, що не буде зберігати копій особистих даних користувачів. Цифрові паспорти вакцини мають всі шанси отримати широку популярність завдяки однаковості і тому, що їх складно підробити.
Google вбудує в Android цифровий паспорт вакцинації від COVID-19
З самого початку пандемії коронавірусу Apple і Google доклали купу зусиль з реалізації функцій відстеження контактів із хворими на COVID-19. На жаль, ці можливості не знайшли належного відгуку у урядів і користувачів, хоча технічно є досить досконалими.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас