Instagram додасть «Історії» з платним доступом і підтримку NFT — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Instagram додасть «Історії» з платним доступом і підтримку NFT

Технології&Авто
255
Instagram створює свій аналог функції «Супер-підписки» з Twitter. Нова можливість дозволить користувачам соціальної мережі публікувати ексклюзивний контент в «Історіях», який буде доступний тільки платним підписникам.
Instagram підтвердила, що дійсно працює над такою функціональністю, проте відмовилася розкривати подробиці.
Проте в соціальних мережах поширилися скріншоти, що демонструють роботу нової функції, справжність яких Instagram підтвердила. Зображення розкривають досить багато деталей. Судячи зі скріншотів, ексклюзивні історії будуть виділятися фіолетовим кольором.
Instagram додасть «Історії» з платним доступом і підтримку NFT
Користувачі, які не оформили платну підписку, будуть бачити повідомлення, яке сповіщає, що тільки «учасники» можуть переглядати цей контент. Судячи з усього, скріншоти таких історій зробити неможливо. Функція Exclusive Stories була виявлена реверс-інженером Алессандро Палуцці (Alessandro Paluzzi), який часто виявляє неанонсовані функції в коді додатків.
Exclusive Stories — це лише один із способів монетизації контенту, які розробляє Instagram. Повідомляється, що компанія зацікавилася NFT. Палуцці нещодавно виявив посилання на функцію NFT Collectibles в додатку. Вона оформлена у вигляді окремої вкладки, на якій будуть відображатися цифрові предмети колекціонування, доступні користувачеві.
Цікаво, що представники Instagram не говорять нічого конкретного про підготовлювані платні функції, обмежуючись лише загальними заявами про те, що сервіс працює над створенням нових творчих інструментів і функцій безпеки для творців контенту.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас