Голова Instagram попередив, що соціальна мережа буде переорієнтована на відео — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова Instagram попередив, що соціальна мережа буде переорієнтована на відео

Технології&Авто
398
Голова Instagram Адам Моссері (Adam Mosseri) заявив, що соціальна мережа планує почати показ повноекранних відео в новинній стрічці додатка. Крім того, було сказано про намір сервісу експериментувати з більш широким впровадженням відео.
Моссері заявив, що Instagram буде показувати в стрічках користувачів набагато більше відеороликів, включаючи відео з акаунтів, на які користувачі ще не підписані.
За його словами, зміни можна буде побачити вже в найближчі місяці. Моссері акцентував увагу на тому, що Instagram вже не додаток для обміну квадратними фотографіями. Новий підхід, ймовірно, повинен зробити з соціальної мережі більш прямого конкурента сервісу коротких відеороликів TikTok. Сам Моссері виділяє TikTok і YouTube як основних конкурентів Instagram.
Нагадаємо, що для суперництва з TikTok в серпні минулого року Instagram запустила сервіс коротких відео Reels. Моссері каже, що люди шукають в Instagram розваги, а в цій сфері у додатка багато конкурентів. Тому для збереження ринкових позицій соціальна мережа потребує масштабних змін.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас