Третина безробітних у столиці отримують підвищені виплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Третина безробітних у столиці отримують підвищені виплати

Особисті фінанси
656
З 1 липня збільшився один із ключових соціальних стандартів — прожитковий мінімум. Від його розміру залежать соціальні та трудові виплати, зокрема, розмір максимальної допомоги по безробіттю. Тож він теж зріс на 436 гривень.
«Тобто ті, хто отримував максимальну допомогу по безробіттю (яка вираховується у відсотковому співвідношенні від середнього доходу за останні 6 місяців роботи і не може перевищувати чотири прожиткові мінімуми), з 1 липня будуть отримують більше — 9516 грн за місяць», — повідомив директор Київського міського центру зайнятості Віктор Білич.
Нагадуємо, про всі зміни, які можуть стосуватися ваших гаманців, ми оперативно інформуємо в нашому телеграм-каналі Finance_ukr. Підписуйтесь і не пропускайте важливе.
А от розмір мінімальної допомоги по безробіттю залишився без змін. Хоча, на період карантину Фонд загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття збільшив мінімальний розмір допомоги по безробіттю із 650 до 1000 гривень.
Станом на 25 червня допомогу по безробіттю в столиці отримували понад 12,8 тис. безробітних, серед них мінімальну, у розмірі 1000 гривень — 2 тис. безробітних, а максимальну допомогу по безробіттю — близько 4 тис. осіб (30% усіх безробітних).
Середній розмір допомоги по безробіттю у м. Києві становить 6619 грн.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
Вечірній Київ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас