Оновлений Audi e-tron зможе проїжджати без підзарядки 600 км — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оновлений Audi e-tron зможе проїжджати без підзарядки 600 км

Технології&Авто
910
Audi працює над удосконаленням кросоверів e-tron/e-tron Sportback.
За даними журналу Autocar, оновлене сімейство електрокарів дебютує в другій половині 2022 року, отримає більш ефективну батарею, поліпшену систему рекуперації кінетичної енергії та інші електродвигуни. Граничний запас ходу без підзарядки збільшиться з нинішніх 400 до 600 кілометрів за циклом WLTP, тобто автономність зросте в півтора разу.
Інсайдери Autocar пояснюють, що сімейство e-tron/e-tron Sportback залишиться на конвеєрі мінімум до 2025 року, тому без всебічної модернізації не обійтися.
В середині життєвого циклу e-tron зміняться зовні, але ключовими стануть саме технічні поліпшення. Про збільшення ємності тягової батареї (досягає 95 кіловат-годин) джерела замовчують, тому, схоже, домогтися автономності в 600 кілометрів вдасться завдяки зміні електричної начинки і, можливо, хімічного складу акумуляторів.
На плановий апгрейд e-tron/e-tron Sportback, розроблених навколо традиційної платформи MLB, не вплине швидка прем’єра іншого електрокроссовера Audi – більш компактного Q6 e-tron, який розділить архітектуру PPE з майбутнім електричним Porsche Macan.
Топ-менеджмент Audi підтвердив, що з 2026 року всі новинки німецької марки будуть «чистими» електромобілями, тому Audi може стати першим брендом концерну Volkswagen, який відмовився від розробки (і доопрацювання) традиційних паливних моделей.
За матеріалами:
motor.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас