Португалія виділяє фермерам 10 млн євро на будівництво сонячних електростанцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Португалія виділяє фермерам 10 млн євро на будівництво сонячних електростанцій

Енергетика
440
Португалія виділяє 10 мільйонів євро на встановлення сонячних електростанцій, поєднаних із вирощуванням сільськогосподарських культур.
Відповідний тендер оголосило Міністерство сільського господарства в межах програми розвитку сільських районів, повідомляє GreenPost.
Відбір буде проводитися на основі деяких умов, які будуть виконуватися проєктами. Деякі з них включають проєкти, які покращують умови життя, праці та виробництва фермерів, сприяють модернізації та підвищенню енергетичної стійкості ферм, а також декарбонізації сектора за рахунок скорочення використання викопного палива в сільськогосподарській практиці, особливо у зрошенні.
Один учасник торгів може подати лише одну заявку в межах програми розвитку сільських районів країни або PDR 2020. Заявки будуть оцінюватися на основі певних умов, наприклад, для розташування поза мережею, інвестиційного майданчика, підключеного до мережі, та майданчика, де енергія споживається як від електроенергії, підключеної до мережі, так і від об’єкта самогенерації.
Сонячні панелі можна встановлювати на дахах будинків, на ставках, колодязях, резервуарах для води тощо.
Фінансова підтримка буде надаватися у вигляді субсидії та визначатися добутком питомої вартості на потужність придбаних панелей.
За матеріалами:
EcoTown
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас