Telegram 7.8 отримав групові відеовиклики та анімовані фони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Telegram 7.8 отримав групові відеовиклики та анімовані фони

Технології&Авто
186
Месенджер Telegram отримав чергове оновлення для Android та iOS, яке принесло багато цікавих функцій.
Що нового в Telegram 7.8:
1). Групові відеовиклики. Тепер голосові чати в групах підтримують режим відеовиклику. Ви можете демонструвати екран або відео з камери на аудиторію до 30 людей (згодом підвищать ліміт). У режимі аудіо можна розмовляти з необмеженою кількістю співрозмовників. Аби запустити голосовий чат, виберіть «Голосовий чат» у профілі групи, у якій ви є адміністратором. Групові відеовиклики підтримуються на всіх пристроях – включаючи планшети та ноутбуки.
2). Анімовані фони в Telegram 7.8. Анімовані фони для чатів: фоном з кількох градієнтних кольорів керує алгоритм, і співвідношення кольорів ідеально калібрується після кожного надісланого повідомлення. У налаштуваннях вигляду ви можете створити власний фон із поєднанням кольорів та візерунком на ваш смак. Посиланням на створений фон можна поділитися з друзями. У розділі Вигляд –> Фон чатів доступна велика кількість нових анімованих фонів.
3). Анімації при надсиланні повідомлень. При надсиланні повідомлень набраний текст плавно перетворюється на надіслану бульбашку. Нова ефектна анімація супроводжує надсилання наліпок та емодзі.
4). Підказки щодо актуальності даних. Нові нагадування в налаштуваннях підкажуть перевірити актуальність номера. При зміні налаштувань двоетапної перевірки тепер надходить сповіщення від Telegram.
За матеріалами:
Pingvin Pro
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас