Компанія Payoneer вийшла на біржу після об’єднання зі SPAC-компанією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Payoneer вийшла на біржу після об’єднання зі SPAC-компанією

Фондовий ринок
284
Компанія Payoneer стала публічною шляхом злиття зі SPAC-компанією FTAC Olympus Acquisition Corporation. Тепер Payoneer з повною назвою Payoneer Global Inc. представлена на біржі Nasdaq під тикером PAYO.
Про це Finance.ua розповіли у пресслужбі компанії.
Про важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, ми пишемо у телеграм-каналі Finance_ukr. Приєднуйтесь! 🤫
Payoneer Inc., технологічна компанія у сфері комерції, та FTAC Olympus Acquisition Corp. (NASDAQ: FTOC), спеціалізована компанія для придбання, оголосили про завершення злиття 25 червня 2021 року. Об’єднання було затверджено акціонерами FTOC на позачергових загальних зборах.
В результаті з 28 червня 2021 року нова юридична особа Payoneer Global Inc. та її цінні папери почали брати участь у торгах на біржі Nasdaq під тикерами PAYO та PAYOW відповідно. Водночас керівництво Payoneer на чолі з головним виконавчим директором Скоттом Галітом, фінансовим директором Майклом Левіном та операційним директором Керен Леві продовжить управляти компанією.
Угода також містить $300 млн приватних інвестицій від Wellington Management, Dragoneer Investment Group, Fidelity Management & Research Company LLC, Franklin Templeton та інших компаній.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас