WhatsApp випустила бета-версію месенджера з підтримкою кількох пристроїв на один аккаунт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WhatsApp випустила бета-версію месенджера з підтримкою кількох пристроїв на один аккаунт

Технології&Авто
235
Команда WhatsApp випустила оновлення 2.21.14.1, певний час пропонувалося бажаючим взяти участь в програмі Google Play Beta Program. У новій версії месенджера нарешті можлива підтримка кількох пристроїв.
Наразі нові охочі взяти участь в програмі переходять на сайт, який повідомляє «Дякуємо за інтерес до тестування програми WhatsApp Messenger. Зараз ми набрали максимальну кількість тестувальників програми WhatsApp Messenger і припинили прийом заявок». Проте в недалекому майбутньому розробник обіцяє реліз загальнодоступної версії.
Як відомо, у версії 2.21.14.1 можливе використання аккаунта WhatsApp на одному смартфоні і чотирьох додаткових пристроях. При цьому бета-тестери новими можливостями платформи скористатися поки що не зможуть. Як заявляють в WhatsApp, «функція поки що недоступна для бета-тестувальників, оскільки перебуває в розробці, але ви можете побачити превью».
Відзначено, що в програмі збережеться наскрізне шифрування, але зв’язок буде неможливий з власниками застарілих версій ПЗ.
Як повідомили Марк Цукерберг (Mark Zuckerberg) і голова WhatsApp Вілл Кеткарт (Will Cathcart), нова функція стане загальнодоступною протягом двох місяців.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас