«Розумники» в Оптімі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

«Розумники» в Оптімі

Особисті фінанси
287
Шкільний освітній проєкт «Розумники Smart Kids» – один із найцікавіших в Україні. Його ефективність підтверджено практичним використанням. Дистанційна школа «Оптіма» є офіційним партнером сайту edugames.rozumniki.ua.
«Розумники» в Оптімі
Що отримують діти з програмою «Smart Kids» в «Оптімі»?
За допомогою навчальних ігор гаджет у руках дитини може стати помічником у навчанні, а розвага – розвитком і мотивацією. Сьогодні розвивальними завданнями програми «Розумники» охоплено понад 200 тем із двох основних шкільних предметів у молодших класах:
  • математика;
  • основи грамоти (українська мова).
Готується новий природознавчий напрямок:
  • «Я досліджую світ» (у розробці).
Рекомендовані МОН завдання «Розумники Smart Kids» у дистанційній школі «Оптіма» використовуються для максимально ефективного поєднання відпочинку і розвитку, а також для закріплення недавно отриманих знань в ігровій формі. Та навіть більше, інтерактивна форма дає змогу дітям не тільки бути пасивними одержувачами знань, але й звикати брати активну участь у навчанні.
Програма «Smart Kids» – цікаво та корисно!
Програма «Розумники Smart Kids» – це понад 16 000 яскравих інтерактивних і захопливих завдань з української мови та математики для учнів молодших класів. Усі завдання в «Smart Kids» подаються в ігровій розважальній формі, але проєкт вирішує більш ніж дорослі завдання.
Рекомендовано МОН України
Згідно з результатами всеукраїнського експерименту 2014-2017 років (Наказ МОН №564), освітні ігри «Розумники»:
  • мотивують та підвищують інтерес до навчання;
  • підвищують оцінки та успішність учнів;
  • прискорюють освоєння нового навчального матеріалу.
Окрім успіхів у навчанні, завдання «Smart Kids» допомогли розвинути й когнітивні здібності: отримано чудові результати в розвитку логічного мислення, пам’яті, уяви та концентрації уваги.
Для підготовки до школи та молодших класів
Розвивальні та навчальні ігри «Smart Kids» добре підходять дітям дошкільного віку та учням молодших класів. Вони створені з урахуванням усіх вікових і психологічних особливостей наших дітей, ураховують сучасну тягу до гаджетів, доступні на комп’ютері, телефоні або планшеті.
Обираючи найкраще з вітчизняної та європейської освітньої програми, впроваджуючи ефективні авторські педагогічні методики, «Оптіма» може похвалитися не тільки мотивацією своїх вихованців, але також їхніми відмінними знаннями та результатами ЗНО.
Всю необхідну інформацію можна отримати на сайті школи «Оптіма» або за телефонами: +38 067 3339187, +38 099 3339187.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас