OPPO розробила смартфон з тристороннім дисплеєм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OPPO розробила смартфон з тристороннім дисплеєм

Технології&Авто
356
У мережі з’явився новий патент компанії на дизайн оригінального смартфона, дисплей якого обгорнутий навколо корпусу. Іншою цікавою особливістю моделі стала відсутність вирізу під фронталку — її роль виконує просунутий набір сенсорів основної камери.
Згідно з опублікованою документацією, екран пристрою займає фронтальну і більшу частину тильної панелі, а також одну з бічних граней. На другій розташувалися кнопки увімкнення і регулювання гучності. Дизайнер під ніком Concept Creator вже створив кілька реалістичних рендерів на основі патентних ескізів пристрою.
OPPO розробила смартфон з тристороннім дисплеєм
У патенті наголошується, що використання подібного форм-фактора вимагає особливої уваги до складання гаджета. Дисплей повинен кріпитися до розташованої по центру рамки так, щоб його потім можна було замінити. Для цього між екраном і рамкою є тонка металева пластина, яка заодно забезпечує міцність конструкції.
OPPO розробила смартфон з тристороннім дисплеєм
Основна камера апарату представлена чотирма датчиками і імовірно включає перископічний модуль. Враховуючи, що дисплей розташований з двох сторін, виробник відмовився від встановлення фронтальної камери — роль видошукача при зйомці селфі виконує дисплей на задній кришці.
Зараз незвичайний пристрій, технічні характеристики якого не вказуються, існує лише на папері. Чи планує компанія запустити його в масове виробництво, поки що невідомо.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас