Samsung представив нову платформу для «розумних» годиннків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung представив нову платформу для «розумних» годиннків

Технології&Авто
266
Південнокорейський виробник електроніки Samsung представив новий інтерфейс для пристроїв One UI Watch, які носять на руках.
Презентація транслювалася онлайн на YouTube-каналі компанії.
One UI Watch буде доступний на платформі, створеній Samsung спільно з Google, який повинен забезпечити підвищення продуктивності, більш «безшовну» взаємодію між годинником і мобільними пристроями, керованими операційною системою Android (належить Google) та ін.
Наприклад, встановлені на смартфон додатки, які сумісні з годинником, будуть одночасно завантажені і на годинник (або інші переносні пристрої), а заблокувавши дзвінки і повідомлення на годиннику, користувач вимкне їх і на смартфоні.
Як зазначив в ході презентації представник Samsung, в One UI Watch вони об’єднали найкраще з двох операційних систем Tizen і Wear OS. Основний фокус компанії зробили на поліпшенні роботи батареї пристроїв і колаборації з сервісами здоров’я.
Першим пристроєм з підтримкою One UI Watch стане наступна модель Galaxy Watch, презентація якої запланована пізніше цього літа. Як раніше говорили інсайдери, презентація нових пристроїв Samsung повинна відбутися в серпні.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас