Windows 11 зможе запускати Android-додатки - вони будуть доступні прямо в Microsoft Store — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Windows 11 зможе запускати Android-додатки - вони будуть доступні прямо в Microsoft Store

Технології&Авто
393
Минулого тижня Microsoft представила свою операційну систему нового покоління Windows 11. Вона запропонує користувачам низку нововведень в порівнянні з Windows 10. Одним з них стане можливість запуску Android-додатків, які можна буде завантажити з оновленого Microsoft Store.
Microsoft заявила, що використає Amazon Appstore для перенесення Android-додатків в Windows 11. Програми для мобільної ОС Google працюватимуть завдяки технології Intel Bridge.
Android-додатки, як і нативні програми, можна буде закріпити на панелі завдань або розташувати їх ярлики на робочому столі.
Windows 11 зможе запускати Android-додатки - вони будуть доступні прямо в Microsoft Store
Можливість запускати програми Android у Windows 11, ймовірно, є відповіддю на надану Apple можливість запускати програми iOS у macOS. Хоча існує безліч веб-еквівалентів популярних програм Android, їх функціональність часто обмежена.
В ході презентації Windows 11, Microsoft продемонструвала чудову роботу Android-додатку TikTok на новій Windows. На жаль, поки що неясно, чи всі пристрої з Windows 11 зможуть запускати програми для Android.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас