Велика Британія розширила список країн, туристи з яких повинні відбувати карантин після приїзду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Велика Британія розширила список країн, туристи з яких повинні відбувати карантин після приїзду

Світ
424
Влада Великої Британії розширила коло країн, туристи з яких повинні будуть пройти обов’язковий карантин в готелі своїм коштом і здати два тести на коронавірус.
Про це повідомив міністр транспорту Великобританії Грант Шаппс у Twitter.
Отже, шість країн, включаючи Туніс та Гаїті, потраплять до червоного списку. До цього списку також включені Домініканська Республіка, Еритрея, Кувейт, Монголія і Уганда. Зміни набудуть чинності з 04:00 середи, 30 червня.
До зеленого списку входять Мадейра, Балеарські острови, кілька заморських територій Великобританії та Карибські острови (включаючи Барбадос), Ізраїль та Єрусалим.
В телеграм-каналі Finance_ukr ви можете більше дізнатись про умови в’їзду в різні країни. Також ми там публікуємо корисні поради для мандрівників. Підписуйтесь і ви!
«Завдяки нашій успішній програмі вакцинації, ми прагнемо, щоб пізніше влітку жителям Великобританії, які повністю щеплені, не довелося ізолюватися під час подорожей із країн оранжевого списку», — написав Грант Шаппс.
Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон 14 червня оголосив про продовження обмежувальних заходів в Англії ще на місяць. Це рішення ухвалили через стрімке поширення «дельта”-варіанту коронавірусу, який вперше виявили в Індії. У Великій Британії 18 червня розпочалася масова вакцинація від COVID-19 усіх бажаючих віком від 18 років.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас