«Велике будівництво» дало близько 200 тисяч робочих місць - Президент — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Велике будівництво» дало близько 200 тисяч робочих місць - Президент

Казна та Політика
739
Реформа інфраструктури є однією з головних для будь-якої країни, і завдяки програмі «Велике будівництво» в Україні створено близько 200 тисяч робочих місць.
Про це Володимир Зеленський заявив в ефірі програми «VIP з Наталією Мосейчук».
До речі, в телеграм-каналі Finance_ukr ми також розповідаємо, як будівництво доріг впливає на українську економіку.
За його словами, реформа інфраструктури є однією з головних реформ для будь-якої країни.
«„Велике будівництво“ — реально крута реформа в Україні, яка спрацювала. Не дуже багато реформ спрацювало. „Велике будівництво“ дало близько 200 тисяч робочих місць. Хоча після першої, впродовж другої хвилі COVID-19 українці втратили майже 350−400 тисяч робочих місць. А „Велике будівництво“ повернуло 200 тисяч. Це не мало», — сказав Зеленський.
Президент наголосив: якщо стануть відомі факти розкрадання коштів при реалізації програми, то прикривати він нікого не буде.
Нагадаємо, програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч у межах програми буде завершено близько 300 об’єктів соцінфраструктури.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас