Ізраїльська компанія надасть Intel програмне забезпечення для запуску 5G — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ізраїльська компанія надасть Intel програмне забезпечення для запуску 5G

Технології&Авто
265
Cellwize поставлятиме Intel ПЗ, яке значно прискорить розгортання 5G у всьому світі.
Cellwize Wireless Technologies Inc., виробник хмарного програмного забезпечення та програмного забезпечення на основі штучного інтелекту, яке може допомогти прискорити розгортання мереж 5G, уклала угоду з Intel Corp. про те, що американський технічний гігант включить технологію Cellwize в свої мікросхеми, що поставляються операторам стільникового зв’язку.
Оскільки стільникові мережі переходять від 3G і 4G до більш швидких мереж 5G, для них критично важливо запустити свої послуги якомога швидше, щоб виправдати мільярди доларів інвестицій, які вони вклали в покупку спектрів, інфраструктури та обладнання 5G. Таку думку висловив Офір Земер, генеральний директор 8-річної компанії.
«5g — це велика проблема в мобільних мережах … Всі хочуть прискорити розгортання 5G, тому що оператори мобільного зв’язку вважають, що 5G матиме великий вплив на їхніх споживачів і корпоративних клієнтів і дозволить їм генерувати нові потоки доходів», — сказав він.
Програмне забезпечення Cellwize дозволяє операторам мобільного зв’язку автоматично запускати мережі 5G з мінімальним втручанням вручну.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас