ВР готується посилити кримінальну відповідальність у сфері містобудування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВР готується посилити кримінальну відповідальність у сфері містобудування

Особисті фінанси
297
У Комітеті Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності відбулось перше засідання Робочої групи з напрацювання узгодженої концепції та підготовки тексту законопроєкту щодо удосконалення положень Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності.
Очолює Робочу групу заступник голови Комітету, народний депутат України Максим Павлюк. До її складу також увійшли заступниця Міністра розвитку громад та територій Наталія Козловська, представники Верховного Суду, Мін’юсту, Мінприроди, Мінкульту, ДІАМ, ДБР, НАБУ та Нацполіції.
«Робоча група має напрацювати текст проєкту Закону з метою його подальшої реєстрації в Верховній Раді України», – повідомила Наталія Козловська.
Рішення про створення Робочої групи було прийнято на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності 16 червня 2021 року.
Нагадаємо, раніше міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов повідомив про те, що Верховна Рада зареєструвала законопроєкти, необхідні для реформи у сфері містобудування.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас