Туреччина, Кіпр чи Єгипет: скільки коштує відпочинок у 2021 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Туреччина, Кіпр чи Єгипет: скільки коштує відпочинок у 2021

Особисті фінанси
12610
Головна перепустка для відпочинку на морі у 2021 — зовсім не паспорт чи авіаквитки, а негативний тест на коронавірус. Це ніби віза, яка відкриває двері до літнього відпочинку. Вартість одного ПЛР тесту на Covid-19 стартує від 750 грн.
До речі, у телеграм-каналі Finance.ua ми пишемо про те, як заощаджувати у відпустці і не переплачувати на подорожах. Не забудьте підписатися! &#129 323;
Кіпр. Якщо ви з ним вирушаєте до Кіпру, то одразу після виходу з літака вас попросять зробити ще один тест, прямо в аеропорту -це коштує 30 євро.
Аналітики зазначають, що ціни на тури до Кіпру цього літа не зросли. Відпочинок на двох обійдеться приблизно від 620 євро за тризірковий готель зі сніданком, перельотом, трансфером і страховкою.
Величезна триповерхова вілла на березі моря для 8 осіб із оглядовим майданчиком на даху коштуватиме від 150 до 400 євро за день в залежності від сезону.
Туреччина. Ця країна, за підрахунками експертів, є дешевшою для українських туристів. Для сім’ї з двох осіб на відпочинок у Туреччині треба 1000 євро — це за тиждень у п’ятизірковому готелі за системою аll inclusive.
«Четвірка» і «трійка» обійдуться ще дешевше. Тут можна знайти тури менше ніж за 600 євро на двох.

Скільки коштує відпочинок в Україні

ПЛР-тести доведеться робити перед вильотом до країни. Це плюс 30 євро до вартості вашої поїздки на людину.
Єгипет. За популярністю відпочинку на морі в 2021 році серед українців на п’яти Туреччині наступає Єгипет. Влітку у цій країні сезон іде на спад через спеку. Разом із цим дешевшають і тури для мандрівників.
До Єгипту зараз можна полетіти десь за 600 доларів на двох. Це вартість проживання у 5-зірковому готелі, але можна знайти і дешевше.
Також популярні напрямки — Чорногорія (650 євро) та Албанія (апартаменти від 20−25 євро).
За матеріалами:
ICTV
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас