Honor випустить два смартфони з гнучким дисплеєм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honor випустить два смартфони з гнучким дисплеєм

Технології&Авто
256
Мережеві джерела повідомляють про те, що бренд Honor, що не так давно відокремився від Huawei у зв’язку з американськими санкціями, проєктує як мінімум два смартфони з гнучким дисплеєм.
На сайті Державного управління у справах інтелектуальної власності КНР (China’s National Intellectual Property Administration, CNIPA) з’явилася інформація про те, що компанія Honor зареєструвала дві торгові марки для майбутніх апаратів. Це назви Honor Magic Fold і Honor Magic Flip.
Відзначається, що в другій половині поточного року дебютує смартфон Honor Magic Fold, виконаний у форматі книжки. У цього пристрою великий гнучкий дисплей буде складатися всередину корпусу. У розкладеному стані гаджет зможе функціонувати як невеликий планшет. Новинці приписують наявність потужного процесора Snapdragon 888 Pro, який поки що офіційно не представлений.
Honor випустить два смартфони з гнучким дисплеєм
Що стосується моделі Honor Magic Flip, то вона, ймовірно, отримає формат «розкладачки» — на кшталт Samsung Galaxy Z Flip і Motorola Razr. Щоправда, анонс цього апарату може затягнутися до наступного року.
За прогнозами Counterpoint Technology Market Research, в поточному році світові поставки смартфонів з гнучким дисплеєм виявляться на рівні 7,5 млн штук. У 2022-му продажі можуть досягти 18,3 млн одиниць.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас